GET THE FUCK OUT OF MY POOL

Van April tot en met mei 2017 werkte Dégradé samen met de Likeminds/Factory aan de voorstelling GET THE FUCK OUT OF MY POOL.

Zes jonge talenten sprongen in het diepe en daar kwam een waanzinnige performance uit die speelde in Frascati 4 in Amsterdam. Een voorstelling door jongeren onder de bezielde leiding van Dégradé in de specifieke stijl van Dégradé: extreem beeldend geluidstheater. They gave Amsterdam hell and they loved it and the audience was MAD and WILD about GET THE FUCK OUT OF MY POOL. Take a look at the pictures and you’ll hate yourself that you missed it.

Spel: Saleha Alladien, Lavinia Aronson, Finn Borath, Julia Lürsen, Brahim Moujalis en Rosa Urban
Fotograaf: Casper Koster

Uit het script van G.T.F.O.O.M.P.

Brahim:
Die gasten wisten dat vanaf de eerste ontmoeting met ons, met hun extreem beeldend geluidstheater, Fucking Dégradé. Ik weet niet eens wat dat betekent; Dégradé. Noem jezelf: Toneelgroep Amsterdam, dat is lekker helder: wat is het? Ow: de toneelgroep van Amsterdam. Dat begrijpt zelfs elke allochtoon. Maar Dégradé, wat is dat? Wat zeiden die gasten tegen ons? Wij zijn bedenkers van theatrale dromen, de Viktor en Rolf van het Nederlandse theater? Wij doen op het toneel wat David Lynch in de film doet? En Rosa is Laura Palmer zeker. Mijn reet. Ze hebben dit van tevoren bedacht en wij zijn er fucking ingetrapt als muisjes in de fucking mousetrap. Weet je nog dat ik de grap maakte bij de eerste ontmoeting: ik ben Brahim, een Turk en dat die gasten meteen zeiden: waarom heb je dan onlangs ingecheckt bij de airport van Casablanca? Alsof een Turk niet op vakantie kan gaan in Marokko? Vet racistisch ook nog.

Julia:
Ze hadden ons op Facebook gecheckt. Dat is toch ziek.

Saleha:
Ze wisten ook dat ik op Facebook Alienkid heet. Fucking scary.

Finn:
Het is ook scary dat je jezelf Alienkid noemt.

Brahim:
En dan dat gedoe over onze namen? Wat een gekke namen hebben jullie? Finn hoe? Borath van die film? Rosa Urban is dat je echte naam of heb je al een artiestennaam? Lavinia Aronson en Julia Lürsen? Misschien moeten jullie Lars Von Trier een keer bellen. Wat? Brahim? Dat kunnen we niet uitspreken: jij bent gewoon Brian vanaf nu.

Saleha:
Brian heeft nog wel iets maar mij noemden ze Sharia in plaats van Saleha.

Spread the love