Medewerkers

     
    Carl Beukman
Carl Beukman foto Casper Koster   Autodidact, Contrabassist speelde in vele bands en groepen voornamelijk in de geïmproviseerde muziek en maakte diverse CD’s. Sinds 1998 ging het componeren een steeds belangrijker rol krijgen en dan met name het componeren voor theater.
Werkt voor Toneelgroep de Appel en verzorgde daar de muziek voor verschillende theater marathons in de regie van Aus Greidanus waaronder: Odysseus, Herakles en Tuin van Holland en Casanova. Ook maakte hij de muziek en het geluid bij De Appel in de regie van David Geysen, Orgia, Messen in Hennen, Bacchanten, Ararat (gemaakt in Zuid Afrika), Volle maan en recentelijk Motel Detroit. Ook bij andere gezelschappen componeerde hij de muziek en de soundscapes onder andere bij: Alba Theaterhuis, CircleXarts (Londen) en Tenuto Dello Scompiglio (Italië) en bij De Nederlandse Reisopera waar hij het geluidsdecor componeerde voor Sweeney Todd en voor Stage Entertainment ‘The Bodyguard’. Ook in film en video is hij actief en won een prijs voor beste Art film in Basel.Sinds 2015 heeft hij samen met David Geysen een eigen theater initiatief opgericht onder de naam Dégradé.
     
    David Geysen
David Geysen foto Casper Koster   David Geysen (1975) is afgestudeerd aan de toneelacademie Maastricht in 2000. In 2000 won hij de eerste prijs met ‘De kleine Johannes’ op het theaterfestival in Oostende. (Theater aan zee) Hij is sinds 1999 aan Toneelgroep de Appel verbonden. Hij was in verschillende voorstellingen als acteur te zien, waaronder Odysseus, Blik, De goede mens van Sezuan, De storm, Tuin van Holland en Herakles. Zie de mens. Daarnaast regisseertde hij bij Toneelgroep De Appel. Een aantal regies van zijn hand: Don Quichote, Het woud, Orgia, Ararat, Water (Tuin van Holland), Messen in hennen (genomineerd voor beste regie KKNK festival), Bacchanten (genomineerd voor de publieksprijs), Prometheus (Herakles), Motel Detroit, ‘Voor sommigen het eind van het land voor anderen het begin van de wereld’, het project ‘Volle maan en de afscheidsvoorstelling in 2016 van de Appel ‘Hamlet’ waarin hij zelf de hoofdrol speelde.Naast zijn werk bij Toneelgroep De Appel heeft hij bij diverse andere toneelgezelschappen geacteerd, geregisseerd en geschreven, waaronder Theaterschool Rabarber (als auteur van een aantal kerstproducties), In 2015 richt hij label Dégradé op samen met Carl Beukman.
     
    Jorg Schellekens
Foto Simon Eraker   Opleiding: Theater- Film- en Televisiewetenschappen, specialisatie theaterdramaturgie en werkzaam als freelance licht- & geluidsontwerper.Werkte eerder samen met David en Carl bij Toneelgroep De Appel en werkte daarnaast bij tientallen gezelschappen en producties.

Jorg deed het lichtontwerp voor België en doet licht & techniek bij kunstmanifestatie DNALYSATNAF.

     

 

    Tim Joris de Vries
Tim-Joris de Vries   Tim Joris de Vries (1984) kwam al heel vroeg met theatertechniek in aanraking. Zijn vader deed namelijk precies hetzelfde. Tim ging als kind al mee naar theaters in het hele land. Daardoor was de keuze voor het vak makkelijk gemaakt.
Na een aantal jaar bij Joop van den Ende te hebben gewerkt kwam hij bij Toneelgroep de Appel terecht. Daar maakte hij voor een aantal voorstellingen die David Geysen regisseerde het lichtontwerp.
Nu werkt Tim als freelance inspiciënt met specialisatie licht.
     
    Lindy Schutte
  Lindy schutte   Lindy Schutte (1992) heeft na haar studie Cultuurwetenschappen (Master Cultural Economics and Entrepreneurship) zich vol in de Haagse kunst- en cultuursector gestort. Ze doet PR, marketing, communicatie en coördinatie voor verschillende Haagse culturele organisaties: Another Kind of Blue, Slagwerk Den Haag, Modern Body Festival, KOO, Jeugdcircus Circaso, The Legends en meer.
     
    Hugo Maerten
  Hugo pionierde in de begintijd van het internet met het maken van websites. In de loop der jaren groeiden kennis en ervaring en in 2000 begon hij Web Shapes.
Spread the love